hits

Sammenlagt tourmanager

I dette innlegget kommer et lagoppsett for de som ikke nødvendigvis går for å vinne enkeltetapper i tourmanager, men som peiler seg inn på sammenlagtresultat. Jeg har satt opp et økonomisk (både i form av pris og fremtidige bytter) og fornuftig lag med tanke på de etapper som kommer første uken. 

                                                         

                                                          

          

 

 

Sportssjef

Quick-Step Floors: Den første uken inneholder fire rene spurtetapper, en prolog, en klassikeretappe og en fjelletappe. Ser for meg at Kittel kommer til å gjøre det godt i massespurtene, samtidig er det en reell sjanse for at Gilbert eller Martin stikker av med seieren på 3. etappe. Selv om det kan bli litt liten poengfangst på prologen og fjelletappen er dette et godt valg. Prisen er dog veldig høy og det er ikke dumt å spare litt cash på denne posten. Mitt andrevalg er naturlig nok Bora-Hansgrohe. Et annet mulig valg er Katusha, men sett under ett er Quick-Step Floors det beste valget. 

 

Kapteiner

Richie Porte: Det er bare å få han inn på laget med en gang. Kommer til å kjempe helt i toppen på prologen, og selv om han ikke er den beste i en så eksplosiv avslutning som på 3. etappe kommer han til å være med på fjelletappen opp til La Planche des Belles Filles. Er riktignok en av de dyreste rytterne på spillet, men han kommer til å ta poeng. Om du vil gå for et billigere alternativ er Valverde et naturlig valg. Kjører ok på tempo, 3. etappe passer han veldig bra og skal være sterk nok på fjelletappen. Dog anser jeg Porte som sterkere og mitt valg faller på han.

 

Dan Martin: Dette er et mer økonomisk valg. Igjen, 3. etappe passer han bra og skal være god nok til å havne høyt på resultatlisten på 5. etappe. Man kan kanskje velge Ion Izaguirre, men selv om han er desidert bedre på tempo enn Martin er dette kun en etappe. Ikke legg for mye fokus på prologen, tenk på det som kommer etterpå!

 

Hjelperyttere

Adrien Petit: Går her for et billig valg. Er en ok spurter, har et par topp 10 plasseringer fra tidligere utgaver av Tour de France. Coquard er ikke med på Direct Energie sitt lag, og da åpner det seg muligheten for Petit. Kanskje en liten gamble, men en gamble som koster deg lite!

 

Tiago Machado: Dette har ingenting med rytteren selv å gjøre. Satser her på å sanke litt poeng fra lagkameratene hans, Martin og Kristoff. Tony Martin er favoritt på hjemmebane i Dusseldorf og man skal ikke se bort ifra en seier her. Ellers kan Kristoff kanskje diske opp med noe magi, noe jeg iallefall håper på.

 

Jay McCarthy: Det samme gjelder her for McCarthy. Bora-Hansgrohe har superstjernen selv, Peter Sagan, på laget. Satser på at gode resultater fra Sagan drypper videre på lagkameratene hans. Også et meget billig valg. 

 

Temporyttere

Primoz Roglic: Et meget vanskelig valg. Martin er på papiret den beste temposyklisten, men på grunn av økonomi faller valget mitt på Roglic. En meget god temporytter som har gode resultater å vise til så langt i år. Koster bare 7M. Jos van Emden er også et godt valg, men for å få råd til Sagan ble det Roglic. Tror han kan virkelig overraske (de som ikke har hørt om han før). 

 

Ungdomsryttere

Stefan Kung: God temposyklist. Satser ellers på at Porte eller Van Avermaet gir han litt ekstra poeng. 

Pierre Latour: Kanskje et kontroversielt valg, men man skal ikke undervurdere den unge franskmannen. Fransk mester på tempo, og god i bakker. Et meget fint valg om du spør meg. En annen mulighet er naturlig Jasha Sutterlin, litt billigere, men det gagner deg kun på 1. etappe. En rytter du kan ha gjennom hele touren.

 

Klatrere

Fabio Aru: Den desidert beste klatreren. Kjører bra på tempo. Italiensk mester på landevei. Ganske dyr, men det er verdt alle penga. Har du ikke de økonomiske midlene, gå for Uran, litt usikker på formen hans, men en habil klatrer. Bennett er usikkert kort, men har begynt å ta steget inn i verdenstoppen, så det er en mulighet det der også.

 

Tim Wellens: God klassikerrytter. Meget offensiv syklist. Billigeste klatreren på spillet. Finfin den der. 

 

Spurtere

Peter Sagan: Det sier seg selv. Han må med. Er med i alle massespurtene, 3. etappe passer han perfekt og er ikke så aller verst på prolog heller. Han kan du ha gjennom hele touren. Men vil du heller ha en bedre spurter, gå for Kittel! 

 

Michael Matthews: Apropos 3. etappe, her kan Matthews slå til! God temporytter også, samtidig er han med i massespurtene. Kanskje ikke helt der oppe med Kittel og Greipel, men likevel et godt og billig valg. 

 

 

 

 

 

 

 

18 kommentarer

HJELP

29.06.2017 kl.18:40

Hva tenker du om Swift og Bennatti som hjelperyttere?

tourmanager

29.06.2017 kl.20:53

HJELP: Swift kan være en akutell spurter for UAE, helt grei klassikerrytter. Han kan være smart å ha på laget sitt. Bennati tror jeg dessverre ikke noe på. Ser ikke helt hva han skal utrette.

HJELP

29.06.2017 kl.21:06

Kommer ikke Benatti til å spurte?

tourmanager

29.06.2017 kl.21:38

HJELP: Ganske sikker på at han ikke kommer til å gjøre det nei. Er road-captain på Movistar og må nok finne seg i å passe på Quintana og Valverde. Lenge siden han har vært der oppe i en spurt.

Tdf-hjelp

29.06.2017 kl.23:31

Hei.

Har du noen nettsider å anbefale for de som vil gjøre litt research? Om hvilke ryttere lagene kjører for osv.

tourmanager

29.06.2017 kl.23:36

Tdf: Det finst en rekke fine sider å nytte seg av.
- Procyclingstats.com
- Cyclingnews.com
- steephill.tv

For å nevne noen.

Ole Amatør

30.06.2017 kl.00:56

Hva tenker du om å kjøre Valverde, Swift, Bora-H sjef og Kittel i steden for, Porte, Machado, QSF sjef og Matthews?

tourmanager

30.06.2017 kl.01:00

Ole Amatør: Det er fullt mulig, jeg kommer for øvrig til å legge ut etappe-lag framover, så du kan nok få noen tips der også.

Ole Amatør

30.06.2017 kl.01:06

Takker så meget! Satser primært på å gjøre det brukbart i sammendraget, har ligget mellom topp 300 og 500 de siste 3årene! Men her var det mye gode tips for en som ikke føler med på mye sykkel utenom TdF :) Lagte mitt så veldig likt ut som ditt i utgangspunktet! Men tok med meg bla McCarthy som et bra tips!

tourmanager

30.06.2017 kl.01:53

Ole Amatør: Fint å høre! Lykke til videre!

Direkt Energie

30.06.2017 kl.16:25

Skal direkt Energie virkelig spurte for Petit? Mener å ha lest på deres hjemmesider at det er Boudat de går for i spurten.

tourmanager

30.06.2017 kl.16:49

Direkt Energie: Det er meget usikkert. Jeg har dessverre ikke lest hva Direct Energie selv har uttalt, så jeg kan ikke svare på det. Vet bare at Petit har tidligere fungert som spurter for henholdsvis Cofidis i Bouhannis skadefravær.

Erik

01.07.2017 kl.10:02

Ute etter din mening her;

Quick step sjef, Porte, Gesink og Uran

eller

Bora sjef, Valverde, Dan Martin og Aru?

Erik

01.07.2017 kl.10:06

....eller

Bora sjef, Porte, Dan Martin og Uran

tourmanager

01.07.2017 kl.11:47

Erik: Bora, Valverde, Dan Martin og Aru

jonas

01.07.2017 kl.11:54

hav er navnet ditt?

Erik

01.07.2017 kl.12:05

Er ikke lottosjefen er godt budsjettvalg? Med Greipel, Wellens, Gallopin og de gendt i rekkene?

tourmanager

01.07.2017 kl.12:10

Erik: Jo. Men det er en del som er usikre på Greipel sin form. Har ikke vært i meget god form etter Giroen. Ser ikke hvor Wellens, Gallopin eller de Gendt skal vinne i løpet av den første uken.

Skriv en ny kommentar

tourmanager

tourmanager

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv