hits

Lansering av årets (2017) Tourmanager

I dag er dagen. Dagen de fleste ihuga Tour de France fans i Norge har ventet på. Tv2 lanserte i ettermiddag årets Tourmanager og pågangen øker sakte men sikkert. I den anledning er det på tide å få i gang litt aktivitet på denne siden! 

 

Jeg har en rekke kunnskaper om sykkelsporten og vet det meste om alt. I tillegg har jeg tidligere jobbet i ASO (de som arrangerer Tour de France) og dermed vært tett på både sykkellag og syklister. Når det kommer til Tourmanager har jeg de siste fem årene kommet topp 100 sammenlagt (med 4. plass som best).

 

Jeg har i år bestemt meg for å gi dere som følger med tips og triks om hvordan å gjøre det bra på denne plattformen. Jeg kommer til å legge ut mine spådommer om Tour de France generelt og hvilke ryttere man BØR velge for å oppnå toppresultater på hver etappe og sammenlagt. Før hver etappe i touren kommer jeg til å legge ut analyse av etappen og hvilke ryttere som kommer til kjempe i toppen.

 

Dette blir spennende! 

  

 

 

Én kommentar

Bjørn

27.06.2017 kl.21:41

Heisann! Sitter og jobber for norske flashscore samtidig som jeg hadde tenkt til å lage et tourmanagerlag... -og da dukket denne rykende ferske bloggen opp. Det virker lovende, og hvis du har tenkt til å oppdatere jevnlig under tdf -send meg en e-post på support krøllalfa flashscore.nu, så kan vi se om vi kan få til noe samarbeid!

-Bjørn

Skriv en ny kommentar

tourmanager

tourmanager

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv